BORÇ YAPILANDIRILMASI KISA BİR SÜRE DAHA UZATILDI

BORÇ YAPILANDIRILMASI KISA BİR SÜRE DAHA UZATILDI

7143 Sayılı Borçları Yapılandırma Kanunu gereği 31.03.2018 tarihine kadar eski borçların yapılandırması. Tekrardan süresi uzatıldı.

Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bozüyük Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan iş yeri mükellefleri ile vatandaşların Bozüyük Belediyesi’ne ait borçlarını 27 Ağustos tarihine kadar yapılandırabileceği ve bu kapsamda 6, 9, 12 ve 18 aya kadar taksitlendirebilecekler  denildi. Açıklamada ayrıca vatandaşların ödemelerini hafta içi mesai saatleri içerisinde Tahakkuk ve Tahsilat Şefliği’ne, Şehirler Arası Otobüs Terminalinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftada 7 gün 08:00 ile 23:00 saatleri arasında gişeden ve yeni kapalı pazardaki gişeden Salı ve Cumartesi günleri saat 08:30 ile 16:30 saatleri arasında rahatlıkla işlem yaptırabilecekleri bilgisine yer verildi.


http://zipansion.com/2xlX7
BORÇ YAPILANDIRILMASI KISA BİR SÜRE DAHA UZATILDI BORÇ YAPILANDIRILMASI KISA BİR SÜRE DAHA UZATILDI Reviewed by Unknown on Ağustos 15, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.